Begin typing your search above and press enter to search.

RCI-bands presenteren zich op zaterdag 3 september in het Klokgebouw, tijdens De Nacht van Strijp-S

Het voorlopige programma:

22:00 – Octopus

23:00 – Accidental Harmony

00:00 – Livery

01:00 – Natte Boterham

De Nacht van Strijp-S

Ervaar het complete 24/7 gevoel van Strijp-S . Zaterdag 3 september tot zondag 4 september wordt voor de eerste keer ‘De Nacht van Strijp-S’ georganiseerd. Dit initiatief biedt de mogelijkheid voor bewoners en ondernemers, horeca en culturele instellingen om zich te presenteren op Strijp-S. Verwacht een 24-uurs markt met tweedehandse producten, muziek, bruisende drankjes en heerlijke hapjes. Het centrum hiervan vindt plaats op het Ketelhuisplein en daarnaast zijn vele omliggende locaties geopend, van 3 september tot en met 4 september.

‘De Nacht van Strijp-S’ laat de levendigheid zien van dit bijzondere gebied. Vele culturele instellingen op Strijp-S en verschillende horeca ondernemers doen hun deuren open. Door de vrije vorm van deze 24-uurs markt is dit initiatief open voor iedereen om aan deel te nemen.

Het initiatief wordt gesteund door onder andere Park Strijp Beheer en Trudo. Zij financieren de markt waardoor het voor jullie geen geld kost om mee te doen! Er wordt alleen om een borg gevraagd.

Dus ben jij bewoner, ondernemer, muzikant of hobbyist? Neem dan deel aan de Nacht van Strijp-S! Let op!